«Geir gjorde en veldig god jobb for oss med produktfoto. Han satte seg raskt inn i et krevende fotosystem og leverte bra – og ikke minst til ønsket deadline» – Hans Kristian Krogh-Hanssen

Jeg fikk i oppdrag fra Krogh Kommunikasjon å fotografere alle nye produkter fra Bergans neste høst/vinterkolleksjon. Ca. 600 produkter (Jakker, bukser, gensere, undertøy, luer og votter) som da skal styles, fotograferes, eksporteres til redigering og levers på drøye 3 uker. Mange av produktene skulle det i tillegg være 360 graders visning av, og mange av produktene skulle ha innklippsbilder.

Produktfoto smykker

Produktene ble fotografert på ulike dukker, dukkene ble redigert vekk og innklippsbilder ble redigert inn slik at produktene ser ut til å være i bruk men ikke på en person.

Bergans har mange og veldig fine produkter. Det var en glede å fotografere alt dette selv om det ble lange dager og til og med helger for å rekke deadline. Vi kom i mål 🙂

Jobben ble utført i Krogh Kommunikasjons studio hos Bergans. Et velutstyrt studio med veldig gode systemer for opptak, redigering og levering av bilder. Akkurat slik vi har det i Vizpro. Gode rutiner og systematikk er en forutsetting for å lykkes.

Fotograf Geir Molden

Fotograf Geir Molden

Geir er vår spesialist på produktfoto, med lang fartstid innen faget. Han arbeider også som illustratør, tegner og grafiker – og har derfor et godt grep og god forståelse av visuelle virkemidler.