Peder Klingwall
Peder Klingwall Fotograf og KAM
Peder vokste opp i fotobagen til sin far og begynte tidlig å vise interesse for fotografiets univers, og har siden oppstarten i 2014 energisk levert fotografi til små og mellomstore firmaer.

Hans erfaring fra forretningsnettverk, mediebransje og troverdig markedsføring gir ham også en stor fordel når fotobrief og kreative ideer drøftes med våre kunder i forkant av opptak.

Fra høsten 2017 leverer Vizpro også profileringsvideoer med Peder som prosjektleder og produksjonssjef.

Han er i tillegg etablert med eget studio midt i hjertet av Torshov, der han bringer tradisjonen til ateliér Klingwall videre på privatmarkedet.

Hans Christian Schrøder
Hans Christian SchrøderFotograf og teknisk leder
Hans Christian har arbeidet med fotografi siden 80-tallet, og drev fotostudio i Oslo fra 2008 til 2014. Hans første erfaring med teknologiske omveltninger i mediebransjen går tilbake til 1989 da grafisk utforming og produksjon ble tilgjengelig utenfor trykkeribransjen.

Han har siden kombinert kreativ fotografi med en dyp interesse og forståelse for trender og omveltninger i folks bruk av digitale medier.

Ved siden av å utvikle egne websider og markedsføringskanaler for Vizpro så fungerer han også som konsulent for utvalgte kunder, og er også styreleder i websamvirket Glimrende

Jan William Fines
Jan William FinesRedigerer og fotograf
Jan William er vår faste redigerer, og har siden 2015 (?) sørget for at alle våre kunder får ferdig redigerte bilder av høyeste kvalitet.

Som kunstfotograf arbeider han parallellt med egne prosjekter, og leverer også tidvis dekorasjoner og kunstfoto for våre bedriftskunder.

Han har også en allsidig og langvarig bakgrunn innen kulturliv, og har blant annet levert veggmalerier til bedrifter på østlandet.

Dette er Vizpro

Vizpro ble startet våren 2014 av Peder Klingwall og Hans Christian Schrøder med en felles forståelse av en kommende trend der profilering av bedrifter gir en god mulighet for å levere bra fotografi rett til kunden.

Vi legger vekt på ryddig og åpen kommunikasjon kombinert med en systematisk tilnærming, som frigir tid og energi til å levere kvalitet.

Firmaet har i sine partnere og ansatte solid kompetanse innen fotografi, også tilbake til analoge tider. Denne erfaringen tar vi med oss i det vi leverer for bedriftene vi jobber med.

Vizpro har en egen redigeringstjeneste som utvikles løpende, og dette sikrer oss arbeidsflyt og kvalitet. Denne tjenesten vil bli tilgjengelig direkte for kunder i løpet av 2018.

Kvalitet satt i system

Fra oppstarten har vi lagt vekt på systematikk, både når det gjelder produksjon og utviklingen av firmaet.

Vår grunntanke er at kreativitet krever ryddige forhold, slik at fotografen kan konsentrere seg maksimalt under selve opptaket.

For å sikre kvalitet, effektivitet og rett utvikling av firmaet har vi derfor leid inn Kristian Grønli som koordinator.

Les mer her: http://vizpro.no/kreativitet-satt-system/