Peder Klingwall

Videoprodusent og fotograf

Peder vokste opp i fotobagen til sin far og begynte tidlig å vise interesse for fotografiets univers, og har siden oppstarten i 2014 energisk levert fotografi og video til små og mellomstore firmaer.

Hans erfaring fra forretningsnettverk, mediebransje og troverdig markedsføring gir ham også en stor fordel når fotobrief og kreative ideer drøftes med våre kunder i forkant av opptak.

Peder er prosjektleder og produksjonssjef for de fleste av våre videoproduksjoner, eventer og profileringsjobber.

Han er også oldermann i Oslo, og er engasjert i et bredt spekter av faglige aktiviteter.

Profil på Linkedin

Hans Christian Schrøder

Fotograf og partner

Hans Christian har arbeidet med fotografi siden 80-tallet, og drev fotostudio i Oslo fra 2008 til 2014.

Han har siden kombinert kreativ fotografi med en dyp interesse og forståelse for trender og omveltninger i folks bruk av digitale medier.

Ved siden av å utvikle egne websider, driftsløsninger og markedsføringskanaler for Vizpro så fungerer han også som konsulent for utvalgte kunder.

Profil på Linkedin

Jan William Fines

Redigerer og fotograf

Jan William er vår faste redigerer, og har siden 2015 sørget for at alle våre kunder får ferdig redigerte bilder av høyeste kvalitet.

Som kunstfotograf arbeider han parallellt med egne prosjekter, og leverer også tidvis dekorasjoner og kunstfoto for våre bedriftskunder.

Han har også en allsidig og langvarig bakgrunn innen kulturliv, og har blant annet levert veggmalerier til bedrifter på østlandet.

Frode Jacobsen

Redigerer og videofotograf

Frode har lang erfaring fra live videoproduksjoner, klipping og prosjekter tilknyttet alle aspekter rundt video.

Han arbeider tett sammen med Peder på våre større videoproduksjoner, der hans erfaring fra prosjektarbeide kommer godt til nytte.

Dette er Vizpro

Vizpro ble startet våren 2014 av Peder Klingwall og Hans Christian Schrøder med en felles forståelse av en kommende trend der profilering av bedrifter gir en god mulighet for å levere bra fotografi rett til kunden.

Vi legger vekt på ryddig og åpen kommunikasjon kombinert med en systematisk tilnærming, som frigir tid og energi til å levere kvalitet.

Firmaet har i sine partnere og ansatte solid kompetanse innen fotografi, også tilbake til analoge tider. Denne erfaringen tar vi med oss i det vi leverer for bedriftene vi jobber med.

Vizpro har en egen redigeringstjeneste som utvikles løpende, og dette sikrer oss arbeidsflyt og kvalitet. Denne tjenesten vil bli tilgjengelig direkte for kunder i løpet av høsten 2019.

Kvalitet satt i system


Fra oppstarten har vi lagt vekt på systematikk, både når det gjelder produksjon og utviklingen av firmaet.

Vår grunntanke er at kreativitet krever ryddige forhold, slik at fotografen kan konsentrere seg maksimalt under selve opptaket.

For å sikre kvalitet, effektivitet og rett utvikling av firmaet har vi derfor leid inn Kristian Grønli som koordinator.

Les mer her: http://vizpro.no/kreativitet-satt-system/