Volum, kvalitet og deadline

«Geir gjorde en veldig god jobb for oss med produktfoto. Han satte seg raskt inn i et krevende fotosystem og leverte bra – og ikke minst til ønsket deadline» – Hans Kristian Krogh-Hanssen

Jeg fikk i oppdrag fra Krogh Kommunikasjon å fotografere alle nye produkter fra Bergans neste høst/vinterkolleksjon. Ca. 600 produkter (Jakker, bukser, gensere, undertøy, luer og votter) som da skal styles, fotograferes, eksporteres til redigering og levers på drøye 3 uker. Mange av produktene skulle det i tillegg være 360 graders visning av, og mange av produktene skulle ha innklippsbilder.

5047_SpringGreen-Spring-PinkRos.jpg

Produktene ble fotografert på ulike dukker, dukkene ble redigert vekk og innklippsbilder ble redigert inn slik at produktene ser ut til å være i bruk men ikke på en person.

Bergans har mange og veldig fine produkter. Det var en glede å fotografere alt dette selv om det ble lange dager og til og med helger for å rekke deadline. Vi kom i mål 

Jobben ble utført i Krogh Kommunikasjons studio hos Bergans. Et velutstyrt studio med veldig gode systemer for opptak, redigering og levering av bilder. Akkurat slik vi har det i Vizpro. Gode rutiner og systematikk er en forutsetting for å lykkes.