Kreativitet satt i system

Vi som driver og utvikler firmaet har alle kreativ bakgrunn, men har på forskjellige vis forstått at systematisk arbeide både når det gjelder produksjon og salg er det som kreves for at alle skal bli fornøyd.

For kundene våre håper vi det viser seg i form av tydelige og oversiktlige priser og anbud, samt ved at vi har kontroll over hele prosessen fra første kontakt til ferdig levering.

Internt bruker vi mye tid og krefter på å utvikle ting som vår egen bildedesk, der vi nå har hatt Jan William Fines ansatt på 50% siden 1. mai.

Disse prosessene er kompliserte, og ville ikke vært mulig uten at våre partnere hadde hatt erfaring fra tilsvarende fra andre firmaer – og da særlig i oppbyggingsfasen.

Fra sommeren 2016 så har vi også vært så heldige å ha med Kristian Grønli på laget, både som forretningsutvikler og koordinator. Dette har gitt oss et litt mer eksternt og nøytralt blikk på hele prosessen, og vi ser nå etterhvert resultatene!

Hans brede bakgrunn innen forretningsutvikling, nettverksarbeide og ikke minst det å få forstå hvordan folk fungerer i en bedrift har helt klart styrket oss!

Vi vil egentlig anbefale alle som bygger opp bedrifter om å skaffe seg tilsvarende overblikk, det kan gjøres ved å få inn eksterne styrerepresentanter, gründer-kollegaer, samarbeidende firmaer – eller selvsagt Kristian Grønli fra Asentiv/Referral Institute!

Les mer om Asentiv her: http://asentiv.no

Referral Institute er i ferd med å bytte navn til Asentiv, du kan se de gamle sidene her: http://referralinstitute.no

Kristian Grønli på Linkedin finner du her: https://www.linkedin.com/in/kristiangronli

Kristian Grønli – Asentiv/Referral institute  Fotograf: Peder Klingwall, partner i Vizpro

Kristian Grønli – Asentiv/Referral institute

Fotograf: Peder Klingwall, partner i Vizpro