Gull og glitter!

«Helt magisk vakkert!!!!» – Gunilla Sterud/Caprice

Sist fredag hadde vi opptak av flotte smykker i studio til en annonse i Costume´s november utgave. Kunden var Caprice decadent bohemian v/ Gunilla Sterud og smykkene er å finne i flere butikker både i inn og utland samt på capricedecadent.com (under oppbygging). Annonsen hadde deadline samme dag så vi jobbet effektivt og målrettet. Vi rakk deadline med god margin. Dette ble resultatet:

CapriceAnnonse2.jpg

Kunden hadde en tanke om hva hun ønsket og utifra dette jobbet vi frem et bilde til annonsen sakte men sikkert. Kunden arrangerte smykkene, jeg fotograferte og sammen vurderte vi og gjorde endringer for å heve dette enda mer.

Opptak av smykker er ingen enkel sak. Det er mange ting å ta hensyn til. Farger, former, teksturer, blanke overflater, matte overflater o.s.v. I tillegg så hadde smykkene krystaller som i tillegg til å være reflekterende også er transmiterende. D.v.s. at lyset slipper igjennom, noe som gir ytterligere muligheter til vakre bilder.

Fotografi er så mye forskjellig og det er mange fotografer å velge i. Dessverre er det alt for lett og kalle seg fotograf og påta seg jobber man egentlig ikke behersker. Vi får stadig henvendelser fra kunder som har vært hos andre fotografer men ikke blir fornøyd med resultatet. Bilder er en veldig stor og viktig del av markedsføringen og et dårlig bilde skader mer enn det hjelper. Ta levebrødet ditt (produktene) på alvor og det vil garantert hjelpe på salget!