TBA//Events og Norefjell ski og spa

Ullevål Stadion

På vei til skolen - KinderID

Visuell profil og ekte innhold

I Vizpro jobber vi med våre kunders visuelle fremtoning og profil, slik at godt innhold kan gjøre mer av salgs og markedsføringsjobben for deg! Det blir stadig vanskeligere å nå frem til kunder og publikum, og særlig kravene til genuint innhold er store. Vårt fokus ligger på å jobbe tett med deg og dine ansatte, slik at våre videoproduksjoner og stillfoto fremstår som ekte, engasjerende og forklarende.

Musikkvideo for AHATS med Cornelia Børnick

5 for Hvalen - Team Rubicon

Hotel Bristol - video for sosiale medier

Slik jobber vi med video og fotografi:

Videoproduksjoner

Firmapresentasjon, produkter, eventer, instruksjonsvideoer, reklamefilmer eller andre produksjoner – vi leverer alt du trenger av levende bilder! Alle våre produksjoner gjennomføres systematisk tydelig oppdragsbeskrivelse og manus etter behov.

Det beste resultatet får du ofte med egne ansatte, lokaler, produkter og omgivelser – men vi kan også gjennomføre fulle produksjoner med leie av alt fra lokaler til skuespillere. For flere kunder leverer vi også serier av filmer, slik at dine kunder også får sett oppdatert materiale som gjerne publiseres litt over tid.

Prosess og miljøfoto

Har du tilgang til bra bilder som viser hva du og bedriften din jobber med i det daglige? Større firmaer har ofte reklamebyråer som i sin tur bestiller bilder fra fotografer for de enkelte prosjektene. Små og mellomstore bedrifter har sjelden budsjett til dette, og det er der vi kommer inn i bildet!

Gjennom felles utarbeidet fotobrief kommer vi frem til hvilke arbeidsprosesser, settinger og følelser som best representerer ditt kjerneområde.

Prosessfoto

Produktfoto

Selger du varer på nett eller i butikk? Da trenger du bra produktfoto!

Vi leverer alt fra enkeltstående foto til langvarige avtaler med en tydelig og oversiktlig prisliste.

Selv om produsentene dine leverer foto direkte så kan det ofte være en fordel å tilpasse til lokale forhold ved å fotografere produktene i et miljø som kommuniserer bedre med kundene dine!

Les mer her om hva Jan William Fines og vår avdeling for produktfoto kan levere 

Event og reportasje

En god måte å produsere naturlig og ekte bildemateriale på er å benytte oss på eventer. Dette kan være alt fra enkle pressekonferanser til store event med flere fotografer.

Dersom du har et bestemt og enkeltstående event så får du en tydelig pris og plan for dette, men vi kan også følge firmaet ditt over tid. Interne eventer gir også ofte foto som kan brukes i flere sammenhenger, særlig der det er faglig innhold involvert.

Eventfoto for Deichmanske Bibliotek

Eventfoto Gypsywagon