Vi leverer absolutt alt du kan ønske deg innen stillfoto for bedrifter!

Bedriftsprofilering ved hjelp av bra fotografi er vårt kjerneområde, og alle våre partnere og ansatte har dyp og langvarig erfaring som fotografer – som gir oss muligheten til å levere komplette tjenester innen fotografi.

Vi leverer også video, alt fra mindre opptak i studio eller på location til store prosjekter! Mer info kommer senere.

Bedriftsprofilering

uten-navn-4Dette er vår samlebetegnelse for alt vi leverer, ved hjelp av flere typer fotografi viser vi bedriften din på en tydelig og tiltalende måte.

Alt vi leverer av fotografi har som mål å vise bedriftens profil på en måte som gir rett inntrykk, noe som fører til bedre salg.

Avhengig av hva din bedrift har behov for så setter vi sammen en skreddersydd pakke basert på ansattfoto, lokaler, prosess og miljøfoto, produktfoto og andre genre – kort sagt en full bedriftsprofilering!

En gjennomarbeidet bildebrief er grunnlaget for selve fotograferingen, les mer og prøv den ut her: https://vizpro.no/fotobrief/

De enkelte tjenestene kan selvsagt bestilles hver for seg!

Ansattfoto

Portrett på arbeidsplassen - bedriftsfoto

Gode portretter av ansatte er en selvfølge nå i 2016!

Vi sørger for at alle føler seg vel både under fotograferingen samt med det ferdige resultatet.

En populær løsning er å fotografere dine ansatte i arbeidsmiljøet, da tar man med seg mye av stemningen over i webside og andre medier. Vi har også løsninger som gjør at du kan sende nye ansatte til vårt studio for fotografering, så setter vi dette sammen med bakgrunnen som er brukt under tidligere fotografering

Eventfoto

Eventfoto gir levende og bra bedriftsprofilering

Har du et eller flere eventer som du ikke vil skal gå i glemmeboken?

Tror du deler av virksomheten din bør dokumenteres over tid? Vi stiller opp for deg og fanger de unike øyeblikkene!

Vi tar alt fra korte oppdrag på en halvtime til lengre perioder der en fotograf vil fungere som din egen reportasjefotograf.

Sammen med markedsavdeling eller eksterne byråer så kan vi også komme med kreative innspill!

Les mer & få tilsendt vårt produktark her: https://vizpro.no/eventfoto

Prosess og miljøfoto

_pfk4018-2

Viser dine foto hva du og bedriften din jobber med i det daglige?

Større firmaer har ofte reklamebyråer som i sin tur bestiller bilder fra fotografer for de enkelte prosjektene. Små og mellomstore bedrifter har sjelden budsjett til dette, og det er der vi kommer inn i bildet!

Med en profileringspakke fra oss vil du få en mye bedre anledning til å visuelt og enkelt vise frem din kompetansje og fagfelt.

Vi tar profileringsbilder med konseptuelt sterke uttrykk som gir kundene dine det aller beste inntrykket av din bedrift!

redfleks0139-edit_web

Selger du varer på nett eller i butikk? Da trenger du bra produktfoto!

Vi leverer alt fra enkeltstående foto til langvarige avtaler med en tydelig og oversiktlig prisliste.

Selv om produsentene dine leverer foto direkte så kan det ofte være en fordel å tilpasse til lokale forhold ved å fotografere produktene i et miljø som kommuniserer bedre med kundene dine!

Les mer om hva Jan William Fines og vår avdeling for produktfoto kan levere her: https://vizpro.no/produktfoto

Foto for sosiale medier

Fagerstranddagene

Løpende fotografi får frem dine tjenester, produkter og kundehistorier på den aller beste måte.

Sosiale medier (SoMe) og digitale kanaler brukes av  bedrifter som vil  vise seg frem på best mulig måte og få kundene interessert.

I SoMe vises fremdrift, ideer, suksesser og utfordringer. For å lykkes, må man være attraktiv og kreativ, se profesjonell ut og skape oppmerksomhet.

Bruker du  oss som  fotobyrå, så sikrer du at alle bilder som brukes i digitale kanaler er i bedriftens profil, har lik  kvalitet over tid og skaper den oppmerksomheten som trengs.

Lokaler og eiendom

9c2f71_21501a8db7ab45f6a17e2569e07746f7

Har du spesielle og tiltalende lokaler?

Da vinner du mye på å ha bra bilder som viser både stemning og interiør.

Vi leverer alt fra eiendomsfoto til fotografering av interiørdesign og detaljer.

Vi har også samarbeidspartnere innen 3D-visualisering, redigering, plantegning og video-opptak, og kombinerer gjerne forskjellige metoder for å vise ditt lokale eller prosjekt på best mulig måte.

Vizpro Fotobyrå ble stiftet sommeren 2014, og en viktig del av forretningsidèen var særlig to trender som er viktige for god bedriftsprofilering i årene fremover.

Les gjerne mer om dette her: To trender